We get it on most every night.

Jag tänker att det finns så många böcker jag borde läsa. Men kan inte komma på en enda. Viktoria Myréns I en famil finns inga fiender är faktiskt den enda jag kan komma på. Den fpr jag så fort A läst ut den.
I jul ska jag läsa Mons Kallentofts Höstoffer. Måste bara komma ihåg att bära hem alla böcker som ska till mamma.
Sen funderar jag på ett liten hög med bokinköp. Enbart pocket. Lutar mot; Den sista föreläsningen, Oscar Waos korta förunderliga liv, Kära Ballongis och Katedralen vid havet.

I torsdags fick jag nytt jobb. Avtal och inköp på heltid. Very nice, ingen kundservice (så vida det inte blir kris) fram till sista mars. Ja, jag är glad och tacksam och lite rädd. Men mest glad, gladare, gladast. Som jag sa till N; det är det här det är meningen att jag ska göra.

Igår drack jag den godaste latte jag druckit på bra länge. På en så pass udda plats som Ropstens tunnelbana. Kanske inget ställe man åker till för att fika. Men har ni vägarna förbi så slink in.
Jag var också på Kupan i Baggeby och lev rätt förbannad. Allt var hutlöst dyrt. Det har skett en stor förändring bara på några månader. Antagligen på grund av damen som sa ”Ja, syr vi på en bokstav på handdukarna så kan vi ta 300 kronor styck för dem.”

Jag har förgäves försökt köpa en present till mig själv för att jag är så duktig och har fått det här jobbet, men det har varit helt omöjligt. Det finns verkligen ingenting jag vill ha. Inte som jag kan köpa. Galet.

Jag har gett mig på Sisyfosarbetet att rensa bland mina skivor. Det är hårt. De där två banankartongerna som stårr och skämts i flera år nu är utrensade och det var grymt. Nu ska jag ge mig på på resväskorna med skivorna som betyder något. Herregud! Wish me luck. Alla dessa minnen som bara överväldigar.

Annonser

En reaktion till “We get it on most every night.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s