New moon, new year, new life

I dessa dagar av totaljulstress, utsjasning och en intensiv längtan efter mammas soffa och boktraven som väntar hos henne så diskuterar jag ändå det kommande året.
Jag har bestämt mig för att inför 2009 gör jag inga planeringslistor, avlägger inga nyårslöften.
Inte av bitterhet eller oförmåga, snarare för att jag vet att 2009 kommer inbära hårt arbete på alla fronter. Glädjeämnet är den där deadlinen i mars, som jag är så himla stolt över, men som kommer pressa mig enormt.

Den senaste veckan har jag lyckats med konststycket att hitta 3 (tre!) underbarar klänningar och 1 (en!) fantastisk kjol som samtliga passar mig perfekt. Och dessutom utan att lägga ner en förmögenhet. Jag är så jävla stolt över min egen insats. Well, en stor del av credden för det här ska väl även gå till E. Men, ja, det är jag som skördar frukterna.

På bokfronten känner jag mig nästan svimfärdig över ryktet att Per Hagman kommer att släppa ny bok 2009.
Jag vågar inte riktigt tro att ”Glitterscenen – Jag vet om musiken att den inte är farlig”  (hur underbar är inte den titeln) kommer i september som senaste rapporten säger, datumet har ju flyttats fram i evigheters evighet. Men gör den det så slänger jag mig på datorn och skickar min adlibrisbeställning så fort bevakningsmailet kommer. No doubt.

Annonser

2 reaktioner på ”New moon, new year, new life

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s